Oglasna tabla

Članak je filtriran: petak, 18 Novembar 2022
Dana 17. novembra 2022. godine navršeno je 30 godina formiranja 4. Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine.
Svečanost obilježavanja je bila 18. novembra na Šehitlucima gdje je polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe obilježena 30. godišnjica formiranja 4. korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine, nakon čega se svečanost nastavila u Narodnom pozorištu.
Također, učenici Srednje medicinske škole Mostar u saradnji sa srednjim školama i osnovnom školom, na platou Sjevernog logora, posjetili turbeta poginulim borcima Četvrtog korpusa i učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća uveličali obilježavanje ovog bitnog dana.
Čestitamo godišnjicu formiranja i Dan 4. korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine uz sjećanje i zahvalnost svim šehidima i poginulim borcima koji su žrtvovali svoje živote u odbrani Bosne i Hercegovine, naše domovine.
Objavljeno u Novosti
petak, 18 Novembar 2022 11:12

Ugostili smo prijatelje iz Turske

17.11. 2022. godine, ugostili smo direktora Srednje škole Stolac profesora Husu Razića zajedno sa direktorom njihove bratkse škole iz Istanbula g. Mehmeda Toka i pratnjom. U lijepoj atmosferi razgovaralo se o saradnji između škola te prijašnim i budućim uzajamnim posjetama, a nakon druženja g. Mehmed Tok je direktorici naše škole prof. Aidi Tucović uručio prigodan poklon.

Objavljeno u Novosti

© 2013 Srednja medicinska škola - Mostar.
Design by grizovic.com