Oglasna tabla

Članak je filtriran: petak, 25 Novembar 2022

Učenici Srednje medicinske škole Mostar su danas, 25.11.2022. godine uzeli učešće na malonogometnom turniru srednjih škola, organizovanom povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine. Naši nogometaši su nakon odličnih igara i značajne podrške naših učenika sa tribina, ušli u finale turnira i u jakoj konkurenciji osvojili visoko drugo mjesto. Naš učenik Ibrahim Ćorić je proglašen za najboljeg golmana turnira. Naša ekipa je, u pratnji profesora Mithada Mujana i Damira Ćemalovića, nastupila u sljedećem sastavu:

1. Ibrahim Ćorić
2. Emin Ćupina
3. Dženan Puce
4. Vedad Subašić
5. Dino Mehmedović
6. Edis Kulaglić
7. Eldar Mehić
8. Ismir Kekić
9. Mahir Bešić
10. Amer Zekić

Čestitamo našim učenicima i profesorima.

Objavljeno u Novosti
petak, 25 Novembar 2022 09:57

Dan državnosti Bosne i Hercegovine

U prepunoj sali Narodnog pozorišta Mostar upriličena je svečana manifestacija povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine u čijoj su realizaciji učestvovale sve osnovne i srednje škole Grada Mostara. U kulturno-zabavnom programu su učestvovali i naši učenici Džanan Pišmo, Sajra Čorbadžić, Hana Šunje i Amina Karadža te na dostojanstven način predstavili našu školu i pokazali kako se domovina srcem voli. Čestitamo im na odličnom nastupu, a svim građankama i građanima naše jedine nam domovine, Bosne i Hercegovine, želimo sretan Dan državnosti.
Objavljeno u Novosti
Povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u školi je upriličen prigodan program putem razglasa za učenike i profesore. Uz zvuke državne himne, učenici su podsjetlili na historijski kontinuitet, multikonfesionalnost, multikulturalnost i druge posebnosti Bosne i Hercegovine. Prigodnim plakatima učenici su na najljepši način obilježili ovaj značajan historijski datum i na taj  način izrazili ljubav prema svojoj domovini  Bosni i Hercegovini.
 
#Elmedina Junuzović, Adla Letuka, Veledar Elmedina, Alma Mezić, Emela Peco, Čampara Melisa, Azra Husić, Šahić Ajda, Škipina Maja, Senida Beglerović, Lejna Zlomušica, Sarah Turajlić, Čamo Dalila, Omer Sejfić, Alis Lešo, Džejla Dumor, Ina Kuko
 
„Domovina se voli srcem! Čitajte, učite, pišite o Bosni i Hercegovini.„
Objavljeno u Novosti

© 2013 Srednja medicinska škola - Mostar.
Design by grizovic.com